De Timesaver stansbekleding van C.U.E. is ontworpen met topkwaliteit als uitgangspunt. Hierdoor kan de golfkartonindustrie haar productiviteit van de roterende stansen optimaliseren. Wij maken gebruik van de hoogste en constante kwaliteit Polyurethaan. De stansbekleding wordt in cilindervorm gegoten en aan de binnenzijde voorzien van een stalen rug en een stalen strip.
Hierdoor heeft de Timesaver stansbekleding rondom dezelfde hardheid. Deze productiewijze garandeert u een perfecte maatvoering en het oppervlak wordt aansluitend vlakgeslepen.

De unieke, massief stalen lock bar en een soort breekijzer maken het mogelijk de stansbekleding snel te installeren en weer te verwijderen. Dit reduceert de dure stilstand van uw apparatuur.
schema_nl
Verbeterde snij- en rilkwaliteit:
Voor een goede snij- en rilkwaliteit is een gelijkmatige ondergrond nodig. TimeSaver stansbekleding wordt in ronde vorm gegoten en precies op dikte geslepen. Door de massief stalen rug blijft de stansbekleding nauw aansluiten op de cilinder, ook na lang gebruik. De massief stalen lock bar voorkomt de ’soft spot‘ bij het bevestigingspunt en zorgt daarmee voor een gelijkmatige druk rondom de hele cilinder.

 
nosoftspotTimesaver stansbekleding onderscheidt zich doordat het als enige product meerdere malen gebruikt kan worden door het verwisselen van positie op de roterende stansmachine.

Er is geen zwakke plek bij de sluiting en praktisch geen naad door de exacte maatvoering en dubbele breedtes. Het vereist minder stansdruk, wat zowel de stansbekleding als de messen en rillen spaart.

Ook is de Timesaver stansbekleding zeer geschikt om af te slijpen en de richting van de stansbekleding is niet van belang.
Ons product is inzetbaar op bijna alle machine en bij iedere set worden standaard nieuwe bevestigingsschroeven bijgeleverd.

Maximale standtijd:
Omdat het roteren van de TimeSaver weinig tijd in beslag neemt kan het vaker gedaan worden. Dit verlengt de levensduur. De door C.U.E. in eigen beheer ontwikkelde urethaan­formule houdt zelfs stand onder de moeilijkste omstandigheden.
Dubbele breedtes: C.U.E. levert ook stansbekleding in dubbele breedte. Voordeel hiervan is dat het aantal naden afneemt, en dus de snijkwaliteit toeneemt. Bovendien scheelt het de helft van de tijd bij het installeren en roteren. Gemaakt volgens exacte specificaties van de fabrikant: Alle TimeSaver stansbekleding wordt exact geproduceerd volgens de specificaties van de machinefabrikant. Dit garandeert een precieze passing en optimale prestatie.
Snelle verzending door lokale voorraad in Europa: C.U.E. Europe heeft een eigen voorraad in Europe en kan daarom zeer snel leveren. Beschikbaar voor een brede range machines: BGM Emba Koppers Rapidex Texo Cortec Göpfert Langston S & S United Curioni Isowa Martin TCY Ward en meer…
Vergrendelsysteem

Belangrijke voordelen voor het beste stansresultaat

 • Metalen binnenzijde verhindert het uitzetten van de stansbekleding Afbeelding stans
 • Extreme lange levensduur door unieke samenstelling van de Polyurethan
 • Door het metalen vergrendelsysteem worden zwakkere stans-plekken voorkomen
 • Gepatenteerd vergrendelsysteem
 • Vastschroeven voor optimale fixering

 

 

 

 

 • Eenvoudig bevestigen en losmaken van de stansbekleding
 • Door de goede performance van de gleuf kunnen problemen voorkomen worden  Afbeelding gleuf 1
 • Braamvorming in de gleuf en rommel erin kunnen met een bijgevoegd metalen blokje gecontroleerd worden
 • Zorg ervoor dat de bramen in de gleuf afgeslepen worden met een vijl en maak het schoon met een doek

 

 

 

Basis kenmerken van stansbekleding

 • Stansbekledingen zijn na het productieproces vlak, maar hebben de neiging om zich aan te passen aan de cilindrische vorm!!

Afbeelding STQ plat en rol

 • Spanningen van het Urethan zijn de oorzaak dat de stansbekleding zich aanpast aan de vorm